Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in yeni yıl mesajı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her yeni yıl, iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı ve gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de beraberinde getirir. Geçtiğimiz yılın zorluklarına rağmen birlikte gösterdiğimiz dayanışma ve kararlılıkla başarılar elde ettik. Yeni yılda da birlikte daha güçlü ve başarılı olacağımıza inancımız tam.

Burhaniye’yi daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın yeni adımlarla kararlı olarak yola devam edeceğiz. 2024 yılında birlik, beraberlik ve sağlık içerisinde daha güzel hizmetleri hayata geçireceğiz. Daha yaşanılabilir bir Burhaniye için, siz değerli hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için ilk günkü istek ve hevesimizle Burhaniye’mize değer katarak çalışacağımız güzel bir yıl diliyorum. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2024’te de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın. Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır. Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dilerim. Yeni yıl, birlikte daha nice güzel anılar biriktireceğimiz, projelerimize birlikte imza atacağımız bir dönem olacaktır.

2024 yılının mutluluğun, umudun, güzelliklerin bol olduğu, ülkemize başta sağlık ve sevgi getirmesi diliyor, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olması dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*