Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın yeni yıl mesajı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 2024 yılını karşılarken yayınladığı mesaj ile tüm halkın yeni yılını kutladı. 2023 yılında yaşanan acıların son bulmasını ve 2024 yılında tüm dünyada barışın ve huzurun egemen olmasını diledi.
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yeni yılı karşılarken bir mesaj yayınlayarak tüm halkın yeni yılını kutladı. 2023 yılında Cumhuriyetin 100. Yılı coşkusunun yanında yaşanan acılara da vurgu yapan Başkan Arslan, görevde 5. Yılın sonuna yaklaştıklarını belirterek 2024 yılında da Edremit’ layık olduğu noktaya taşıyabilmek için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Başkan Arslan mesajında şöyle dedi, “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaştığımız 2023 yılını geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti, aydınlık geleceğimizin teminatı Cumhuriyeti’mizin 100. yıl coşkusunu yaşadığımız 2023 yılında; 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük deprem felaketini, Filistin’de İsrail tarafından yaşatılan insanlık dışı vahşeti ve son günlerde ki kahraman vatan evlatlarımızı şehit verdiğimiz acıları yaşadık. Acısıyla tatlısıyla takvim yapraklarında 365 günü tamamlarken görevimizde ki 5. yıla da yaklaştık. İlçemizde ki doğalgaz çalışmaları, ardından tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını ve büyük deprem felaketi gibi olumsuzluklara rağmen birçok projeyi hayata geçirdik. Siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başardık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da Güzel Edremit’imizi layık olduğu noktaya taşıyabilmek için çalışmaya devam edeceğiz. 2024 yılının başta kentimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının sağlandığı bir yıl olmasını diliyorum. Bütün vatandaşlarımız için bu yıl zeytin ağacı gibi sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yıl olsun” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*